Bemutatkozás

Manapság egy vállalkozásban az információ mellett a legnagyobb kincs az idő. Az elcsúszott gyártás, a későn leadott árajánlat vagy egy későn észrevett kripto vírus óriási károkat tud okozni. Informatikai szolgáltatásainkkal Ön olyan megoldásokhoz jut, amelyek egytől egyig időt takarítanak meg Önnek és ezáltal segítik a cég dinamikus működését, fejlődését. Legyen szó akár hálózat korszerűsítésről, komplex rendszer-felügyeletről, vagy felhőbe költöző levelezésről, mi mindig az Ön érdekeit szem előtt tartva keressük meg a legmegfelelőbb, legköltséghatékonyabb megoldást.
Számos KKV-s problémára kész, jól felépített termékünk van, így lehet, hogy az Ön több éve húzódó gondját is könnyen, gyorsan tudjuk orvosolni.
Ha Ön 5-50 fős vállalkozás, és nincs informatikai segítsége (vagy elégedetlen a jelenlegi IT szakemberével), akkor hívjon minket bátran. Örömmel állunk a rendelkezésére.

Magánszemélyek

Elromlott a számítógép? Nem megy a WIFI? Akadozik az internet? Hívja szervizünket és örömmel segítünk a hibák elhárításában.
Új helyre költözött és ki kell építeni a WIFI hálózatot vagy az otthoni multimédia szervert? Szóljon nekünk és gyorsan, precízen elvégezzük a feladatot.
Új számítógépet szeretne vásárolni? Szüksége van egy megbízható olcsó PC-re vagy egy brutális erejű szuper HI-TECH Gamer konfigurációra? SzámítóBBgépeink között biztosan megtalálja a  megfelelőt. Ha pedig valamilyen egyedi kütyüre vágyik, azt is szívesen megépítjük Önnek.

Vállalatoknak

Ön is kínlódik a cégében a mindennapi informatikai problémákkal? Hiba estén a rendszergazda nehezen érhető el? A javítás akár napokig is elhúzódik A beszerzéseknél csak tanácstalanul áll, nincs aki segítene Önnek a döntésben? A felhasználók hiába hívják egy-egy kérdéssel a support-ot, azok nem segítenek nekik?
Velünk egy csapásra megszűnnek az informatikai gondok. Szinte láthatatlanul felügyeljük a teljes rendszert, azonnal elhárítjuk a felmerülő hibákat, örömmel válaszolunk a felhasználók kérdéseire és még ateljes beszerzést is elintézzük Ön helyett.

Intézményeknek

Számos esetben Iskolák, egészségügyi szervezetek, önkormányzatok és nonprofit szervezetek részére kedvezményesen tudjuk termékeinket, szolgáltatásainkat biztosítani.
jelenleg a hazai intézmények akár 80% kedvezménnyel juthatnak F Secure, Panda, ESET, G DATA vírusvédelmi és biztonsági szoftverekhez a segítségünkkel.