SzámítóBBgép
:
Megbízható számítógép 3 év garanciával és rengeteg extrával.

Manapság boldog-boldogtalan árul számítógépet. Az internetről ömlenek az akciós ajánlatok és szegény vásárló a megahertz-ek és terrabájtok csatájában elveszti a lényeget. Azt, hogy a számítógéppel nem egy eszközt, hanem egy családtagot vásárol. Egy munkatársat, egy jóbarátot, amivel minden nap fog játszani, dolgozni, szórakozni és amire az emlékeit, értékes munkáit bízza majd. Úgyhogy a nagy kapacitásnál sokkal fontosabb, hogy megbízható, minőségi gépet kapjon. Olyat, ami hosszabb távon is tökéletesen ki tudja szolgálni az igényeit és élvezet a használata. No meg persze, hogy legyen kihez fordulni, ha az új baráttal kapcsolatban kérdés merülne fel. Tehát nem egy számítógépre van szüksége, hanem SzámítóBBgépre

Nem csak egy számítógép. Ez SzámítóBBgép!

Egy Önnek tervezett, megbízható kütyü rengeteg extrával.

Számítógép vásárlásnál sokan elkövetik azt a hibát, hogy csak az árat, illetve a teljesítményt veszik figyelembe. Pedig ennél sokkal többre kell figyelni, ha valóban az igényeknek megfelelő, hosszú távon is jól használható PC-t szeretnénk vásárolni.

Nálunk – ha számítógépet szeretne vásárolni az ügyfél – a következőképpen zajlik a vásárlás:

 1. Felmérjük az igényeket
  Kikérdezzük az ügyfelet, hogy mire szeretné használni a gépet és olyan konfigurációkat ajánlunk, mik tökéletesen megfelelnek az elvárásoknak és nem tartalmaznak felesleges alkatrészeket.
  Például fontos, hogy egy CAD mérnöki munkaállomásba ne Gamer videokártya kerüljön vagy a sima irodai PC vásárlásakor ne fizessen az ügyfél feleslegesen egy 600-700Wattos tápegységért, hiszen a 450Wattos is tökéletesen megfelel.
  Ha csak puhatolóznál, akkor látogasd meg a www.szamitobbgep.hu -t, ahol külön szekciók vannak az irodai, mérnöki, Gamer és profi Gamer gépeket keresőknek mindegyikben négy-öt kész konfigurációval.
 2. Összeállítjuk és leteszteljük a SzámítóBBgépet.
  Nem csak összecsavarozzuk és odaadjuk. Gondosan összeépítjük, figyelve arra, hogy minden komponens kompatibilis legyen, minden paraméter a többi alkatrészhez viszonyítva megfelelő legyen és a rendszer a célnak megfelelően tudjon működni. Elvégezzük a BIOS frissítést és úgy állítjuk be a BIOS-t, hogy a lehető legoptimálisabban és legcsendesebben működjön. Ha kész vagyunk, egy komplex 10 pontos tesztnek vetjük alá a gépet és csak akkor tekintjük elkészültnek, ha a teszt minden pontja sikeres.
  Ha vásároltál Windows-t, Office-t, vírusirtót a gépre, azt díjmentesen feltelepítjük, beállítjuk és a frissítéseket is elvégezzük, hogy neked ne kelljen bajlódnod ezekkel.
 3. Házhoz szállítjuk és igény esetén beüzemeljük a SzámítóBBgépet – akár vállalati környezetben is.
  Az egész ország területén ingyen szállítjuk házhoz a PC-ket. Budapest területén igény esetén kedvezményesen vállaljuk a gép beüzemelését, a meglévő eszközök (nyomtató, scanner, stb.) feltelepítését, illetve a régi számítógépen lévő adatok átmozgatását.
 4. Vásárlás után is segítünk.
  Ha vásárlás után elakadnál az e-mail beállításában vagy nem tudod elmenteni pdf-ként az ajánlatod, akkor sem kell kétségbeesettem keresgélni a szerelőt, mert a vásárlást követő három hónapban bármilyen informatikai kérdéssel fordulhatsz hozzánk. Kollégáink örömmel válaszolnak.

Ugye látod már, hogy mi nem egy egyszerű PC áruda vagyunk?

Ha fontosak neked a SzámítóBBgép nyújtotta extra szolgáltatások, akkor látogass el a www.szamitobbgep.hu -ra, ahol több mint húsz előre elkészített konfigurációval és számos opcióval várunk.

Mini PC konfigurációk

Nincs helyed, de nem szeretnél lemondani a teljesítményről? Akkor a MiniPC a Te konfigod. A miniPC termékcsaládot olyan felhasználóknak alakítottuk ki, akik helyszűke miatt nem tudnak hagyományos méretű midiATX méretű gépet vásárolni. Ezek a készülékek teljesítményben ugyanazt nyújtják, mint asztali társaik, viszont mindössze harmadannyi helyet foglalnak.

Office konfigurációk

Elsősorban irodai munkára szánt számítógépek. Úgy állítottuk őket össze, hogy neked nem kelljen felesleges alkatrészekért, kihasználatlan komponensekért fizetned, de ha egyszer úgy alakul, olcsón és egyszerűen tudd bővíteni a gépet. A kínálatban a gazdaságos gyakornoki PC-től a robosztus irodai mindenesig minden megtalálható. Kezdőknek a Value, titkárnőknek a Standard, gyakorlott Office használóknak a Professional, irodai „guruknak” az Extreme konfigurációt javasoljuk.

Mérnök konfigurációk

A Mérnök konfigurációkat építészeknek, tervezőknek, grafikusoknak, zene- vagy videoszerkesztőknek találtuk ki, akik minden nap alaposan igénybe akarják venni a PC erőforrásait és megkövetelik a strapabíró, gyors munkaállomást. Ha olyan PC-t keresel, amelyik tökéletesen működik az AutoCAD, ArchiCAD, 3D Studio MAX, Adobe Photoshop, Premiere és hasonló tervezői alkalmazásokkal, brutálisan gyors és erős, akkor egy Mérnök SzámítóBBgép lesz a befutó.

Gamer konfigurációk

Elsősorban olyan felhasználóknak szánt számítógépek, akik igazi „vasizzasztó” játékokat tolnak. Brutális erő, stabil hűtés, legújabb technológia, durva kinézet – ez jellemzi a Gamer konfigokat. Ha szeretsz játszani, akkor itt biztosan megtalálod azt a konfigot, ami megdobogtatja a szívedet.
A Gamer gépeinket két csoportra bontottuk: A még elviselhetőbb árú Gamer PC csoportra és az igazi elvetemülteknek való, brutális Ultimate Gamer csoportra.
.

Ultimate Gamer konfigurációk

Igazi vérbeli játékosoknak összeállított profi Gamer konfigurációk. Ezeknél a gépeknél már nincsenek kompromisszumok. Az SSD-nél látványosan gyorsabb M.2 tárolóegység, húzható komponensek, durva vízhűtés, hűtőköpenyes memóriamodulok, profi gamer alaplap, high-end videokártya ebben a kategóriában már alap. Ezek az erőművek – amellett, hogy igazán bírják a gyűrődést – még jól is néznek ki. Igazi Gamer monstrumok, amiken még a legújabb játékok se fognak ki.

A következő szolgáltatásokat kapod automatikusan az új SzámítóBBgépedhez:

Garantált minőség

A PC-t egy tízpontos tesztnek vetjük alá, mielőtt átadnánk. Így nem fordulhat elő, hogy gyári hibás, inkompatibilis alkatrész kerüljön a konfigurációba.

Ingyenes kiszállítás

Önnek nem kell törődnie a szállítással, mert előreutalás vagy kártyás fizetés esetén bármilyen Magyarországi címre díjmentesen szállítjuk ki a megrendelt SzámítóBBgépet.

3 év garancia minden alkatrészre

Bizony, 3 év garanciát vállalunk a teljes konfigurációra, azaz az összes alkatrészre, beleértve a ventillátorokat billentyűzetet és egeret is! Semmi kisbetű, csak garancia.

3 hónap díjmentes támogatás

3 hónapig bármilyen informatikai kérdésben segítünk Önnek. Legyen szó akár e-mail beállításról vagy Excel függvényről.

1 hónap azonnali javítás garancia.

Ha valamiért elromlana az új SzámítóBBgép, akkor sem kell keseregnie. Szervizünkben soron kívül javítjuk javítjuk a PC-t várakozás, hosszas bevizsgálás és bármiféle egyéb tortúra nélkül.

30 napos elégedettségi garancia

Amennyiben nem elégedett, 30 napon belül visszahozhatja és munkadíj nélkül átépítjük vagy visszavesszük a számítógépet. (ÁSZF szerint)

Naprakészre konfigurált, azonnal használható PC

A PC-vel vásárolt szoftvereket díjmentesen feltelepítjük és felfrissítjük. A BIOS, a meghajtóprogramok legújabb verzióit is letöltjük és beállítjuk. Így Ön egy naprakész állapotú, azonnal használható PC-t kap.

Folyamatos gondoskodás INGYEN!

A garanciaidő alatt évente egy alkalommal a szervizünkben díjmentesen átvizsgáljuk, letisztítjuk, portalanítjuk és leellenőrizzük a SzámítóBBgépet.