TERMÉKEINK

Cégünk szinte az összes hazai és jópár külföldi gyártóval
és disztribúcióval szoros kapcsolatban van, hogy az ügyfelek felől
érkező informatikai igényeket a lehető legteljeskörűbben kielégítse.
Táblagéptől a nagyvállalati szerverig, kellékanyagtól az ipari nyomtatóig
bármilyen IT eszköz vagy szoftver beszerzésben nyugodtan
számíthat ránk. Csak küldje el az elképzelését az info@telnetwork.hu-ra
és mi megkeressük, leszállítjuk, sőt be is üzemeljük
Önnek a legmegfelelőbb megoldást.

Kérjen ajánlatot!

Dőljön hátra, mert mostantól levesszük az Ön válláról az informatikai beszerzések gondjait!

Megkeressük, leszállítjuk, beüzemeljük és felügyeljük Önnek a megfelelő eszközöket.

Szerverek

Az otthoni Home szerverektől a nagyvállalati szerverekig mindenben tudunk Önnek segíteni. Elsősorban a Dell és HP szervereket és szerver kiegészítőket forgalmazzuk, de örömmel segítünk Lenovo, SuperMicro, ASUS szerverek beszerzésében és konfigurálásában is.

Munkaállomások

Ha megbízható számítógépre van szüksége, akkor a legjobb helyen jár. A HP, Lenovo, ASUS és Dell teljes termékpalettáján túl saját gyártású SzámítóBBgép konfigurációkat is kínálunk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk standard és egyedi igényeket kiszolgáló számítógépek összeállításában. Saját PC palettánk van nagy strapabírású, CAD kompatibilis Mérnöki munkaállomásokból és gigászi teljesítményű, Hi-TECH Gamerek konfigurációkból. Kattintson át a www.szamitoBBgep.hu -ra, ahol értesülhet az akcióinkról és a kész konfigurációkat meg is rendelheti.

Informatikai hálózati eszközök

Swich-ek, router-ek, Access Point-ok és egyéb hálózati berendezések széles palettájával állunk az Ön rendelkezésére. Legyen szó akár LAN, akár WIFI hálózatról, mi örömmel segítünk megvalósítani az elképzelését. Termékpalettánkon az Ubiquiti, HP, D-Link, Cisco Zyxel, TP-Link aktív eszközök mellett rack szekrények, kábelek és egyéb passzív eszközök is megtalálhatók, hogy Ö mindent egy kézből beszerezhessen, ami a hálózatépítéshez kell.

Vírusvédelem, antivirus és biztonsági szoftverek

Legyen szó otthoni számítógép védelemről, kisvállalati gazdaságos szoftverről vagy szuperbiztos intézményi rendszerről, nálunk biztosan megtalálja a megfelelő megoldást. A Panda Security, Kaspersky, ESET, Bitdefender, G DATA és F Secure teljes termékpalettájával állunk az Önök rendelkezésére. Természetesen az értékesítésen túl a tervezés, implementáció, konfigurálás és üzemeltetés feladataiban is Örömmel segítünk.
Állandó akcióink:
Tanárok, diákok , nyugdíjasok, EÜ dolgozók egyes termékeket 50% kedvezménnyel vásárolhatnak.
Nonprofit szervezetek egyes vállalati termékeket 20% kedvezménnyel vásárolhatnak.
Önkormányzatok egyes vállalati termékeket 20% kedvezménnyel vásárolhatnak.
Tematikus oldalaink: www.panda-online.hu, www.nod32-antivirus.hu

Tűzfalak

Ha tűzfal, akkor Stormshield! Bár más gyártók termékei is elérhetőek nálunk, mi mégis legjobban a Stormshield tűzfalakat szeretjük. Széleskörű alkalmazása, egyszerű kezelése, sokoldalú funkcionlitása mellett nem utolsó szempont az sem, hogy az egyetlen tűzfal, amely bérelhető!

… és minden egyéb, ami informatika.

Termékpalettánkon alkatrészek, perifériák, kellékanyagok, kábelek, szoftverek és mindenfajta informatikai kiegészítő is szerepel. Ha Önnek bármilyen informatikai eszközre van szüksége, esetleg olyan speciális igénye van, amit máshol nem tudtak teljesíteni, akkor forduljon hozzánk bátran.