Szeretjük az Ubiqiti-t. Hatalmas termékpalettáján mindenféle WIFI eszköz megtalálható mindenféle feladatra. Legyen szó akár olcsó megoldásról egy kétszemélyes irodába vagy sok AP-s, biztonságos rendszerről egy gyógyfürdőbe, náluk tuti van megoldás rá.

Az Unifi az Ubiqiti egyik sikeres termékcsaládja. Mindent tartalmaz, ami egy jól menedzselhető WIFI hálózathoz kell. Bel- és kültéri Access Point-ok, switch-ek, Security Gateway-ek, antennák, szóval tényleg minden fontos.

  • Facebook
  • Twitter

Az Unifi rendszer egyik legfontosabb jellemzője az, hogy az összes eszközt egyetlen webes (vagy akár felhős) felületen keresztül érjük el. Ezen a felületen látjuk a teljes rendszer működését és tudjuk menedzselni az eszközöket.

De nézzü, hogy mit tud alapból egy Ubiqiti Unifi WIFI hálózat (amit már egyetlen AP-vel megkapunk)

Megbízható vállalati WIFI hálózat
Hatalmas lefedettség, stabil működés. Akárhány SSID, mindegyik egyedi beállításokkal. Csak példaként egyetlen Access Point 200(!) felcsatlakozott eszközt képes kiszolgálni!

Vendég WIFI
Bizony. Néhány kattintással lehet saját vendég WIFI a tárgyalóban, váróban, ügyféltérben, stb. A vendégek nem férnek hozzá a belső hálózatunkhoz és egymáshoz sem. Tehát egy – a szállodában megszálló – vendég úgy tud csatlakozni a vírusos vacak gépével, hogy nem fertőzi meg sem az irodai gépeket, sem a többi vendéget.

Guest portal
Felcsatlakozás közben feljön egy weboldal, amin be kell írni a jelszót (vagy autentikációtól függően egyéb adatot). Közben a weboldalon hirdetés, Facebook like kérés, stb. jeleníthető meg. A rendszer beállítható úgy, hogy csak Facebook like vagy Google+ után csatlakozhasson az ügyfél.

Voucher
WIFI előfizetés házon belül. A szállás idejére vagy fix időtartamra (akár fél órára) tudunk kódot adni az ügyfélnek egy vagy akár több eszközre. Ha a kód lejár, a net megáll.

WLAN uplink
Ezzel a funkcióval egy AP-t vezeték nélkül is csatlakoztathatunk a rendszerhez (pl. strandon a medence mellett).

WIFI Roaming (mesh)
Képzeld el, hogy a strandon sétálgatsz össze-vissza vagy a szállodában egyik szintről a másikra, közben kicsit liftezel is. Ezalatt egyes AP-k úgy adogatják egymásnak a kliens kapcsolatodat hogy a legjobb sávszélességet kapd. Az ezalatt nézett FullHD-s Youtube videód pedig FOLYAMATOSAN MEGY! Nemhogy nem dobja el a kapcsolatot, de még csak be sem szaggat AP váltásnál.

Ezek csak a legérdekesebb funkciók. Ha felkeltettük az érdeklődésed, hívj minket a 061 273-0393-as számon.